English

Velkommen til vår hjemmeside!

 

Nyeste bilder av huset tatt 6.Januar 2007

 

6.Januar 2007

 

Sommer på Rotnes

 

Vi bor i dag i et koselig rødt trehus på Rotnes i Nittedal. Vi flyttet hit i november 2004, etter 10 år på Vestli. Her bor vi sammen med vår sønn Daniel på 8 år, to belgiske fårehunder, variant Groenendael. Hundene våre heter Ask( f: 2002) og Ajax (f: 2009) Det bor også en skikkelig "låve og skogsmix" av en katt, ved navn Fenris( f: 2005) Vi har også en liten undulat som har forskjellige navn etter som det passer, mest brukt er Pippen Petter( f: noe ukjent men ca 2002/2003)

 

Litt om oss:

Ronny Erlend Ivarsen, født 27.07.1966 i Bergen
Ronny er vokst opp på Fanahammeren i eget hus og nær sjøen. Her bodde han sammen sin far Erling Ivarsen og sin mor Wenche Rosalind Ivarsen.

 

Skole og utdannelse:

Ronny gikk barne og ungdomskolen på Kirkvoll på Fana. Når han fylte 15 år flyttet han med sin familie til Alexandria, Egypt, ettersom faren til Ronny skulle jobbe der i 4 år. Ronny gikk da på Amerikansk skole der. Etter dette flyttet hele familien tilbake til Bergen, og Ronny fullførte norskeksamen og tok lappen. Ikke bare å tute og kjøre på som i Egypt … den gangen. Etter dette tilbrakte han også 1 1/2 år i USA, enda mer skole. Han begynte på NKI i Bergen, men ønsket etter hvert å fullføre et studie som "bare" var tilgjengelig i Oslo. Dette førte Ronny til Oslo.

 

Evy Anita Dybing Ivarsen f: Andersen 29.11.1966
Evy er født og oppvokst i Oslo, (med start på Godlia, et par år i Nesbyen i Hallingdal og så de aller fleste barneårene på Vestli, nord i Oslo) Her bodde hun sammen med sin far Jack Arild Andersen, sin mor Audhild Dybing og hennes to mindre søstere Anne-Grethe Dybing Bergh og Wenche Irene Andersen.

 

Skole og Utdannelse:

Evy gikk på Vestli Barneskole, Tokerud Ungdomsskole, 1982 og Linderud Videregående Skole ( Rødruss 1985) Høsten 1985 skaffet jeg meg førerkort og en jobb i Postverket, som det het den gangen. Skulle ha meg en midlertidig jobb. Jobbet som postbud frem til 1987, så begynte jeg i "skranken" frem til 1991. Med et avbrudd fra Posten Norge As til S/E/B ( Skandinaviska Enskilda Banken) på ca 2 år som finansrådgiver/kredittmedarbeider var jeg tilbake i Posten Norge. Jeg jobber i dag som Finansrådgiver i Postbanken/DnBnor,med kontor på Majorstuen Postkontor.

 

Daniel Erling Rodrigo Ivarsen f: 23.12.2001

Daniel er fra Chile, og vi kunne endelig hente han hjem til oss 19 juli 2007. 16 august 2007 landet vi på norsk jord.

Daniel Erling Rodrigo

Generelt:
Ronny og Evy ble kjent like før påsken 1991 - kafé Fiasko. :-)) Etter 5 års bekjentskap ble vi gift den 22 juni 1996. Dette skjedde i Strømmen Kirke med en påfølgende fest i Røykås Grendehus.

 

Hund:
Når Evy og Ronny ble kjent hadde Evy allerede skaffet seg sin første Groenendael. Vi er begge vokst opp med hunder og katter. Ronny med Fox-en som var en Border Collie. Evy med Pelle - Norsk Buhund - svart med hvite poter, Mira - en skikkelig mix og Kim - likeså der. Groenendaelen Dino ble hentet av Evy på Løten i Hedemark 7/12-1988. Da var Nordbygda`s Dino  hele 7 uker. Dino var av det kraftige belgeren og noe skeptisk til det som hadde med mennesker å gjøre. Så det å slippe Ronny inni i den 2 romsleiligheten Evy hadde på Bøler i Oslo, gjorde han ikke helt uten noen knurr og litt kjefting. Dino fikk i en alder av ca 4 år epilepsi. Dette var av den kraftigste typen, noen som ikke var noe koselig. Men med medisiner og unngå stress i hverdagen kunne en tro i alle fall at vi minimaliserte antall anfall til det minimale. Dino ble hele 13 år og 7 måneder.

 

Fordi Dino hadde en del "særegenheter" ble Evy interessert i hund og læring. Jeg meldte meg på et 1 åring hundeinstruktør utdannelsen igjennom Groruddalen Dyreklinikk i regi av Torbjørn Owren og Per-Jostein Matre. Her fikk jeg lærdom som jeg har brukt i forskjellige arenaer som med både mennesker og dyr. Har i løpet av de siste par årene vært med som hjelpe-instruktør i Stovner Hundeklubb, og medlem av Dressurkomiteen.  Etter at Dino da gikk bort i mai 2002, klarte vi ikke å være uten hund lenge. Det ble å reise til Bergen, og Tertnes for å se på valp i august. I andre helgen i september hentet vi vår Belgiske Fårehund nr 2.  Han kommer fra Kennel Nadjarah. Han var i et kull på 8, hvorav 5 tisper og 3 hanner. Navnet ble på papiret: Nadjarah`s Aiko, men vi kaller han ASK (etter ulven på Langedrag Ask & Embla)  Ask ble fraktet i en pappeske i baksetet på en Volvo 440, over fjellet fra Bergen til Oslo. Det ble utallige stopp pga kos og tissepauser for en liten "pelsdott på 8 uker" var det en utrolig lang reise. Men utrolig mye glede etter det. Ask ser du på bildet til høyre.

 

Den  mai 2009 hentet vi hjem vår 4 belger. Han heter Shathena`s Suprice,til daglig  Ajax. Han er en artig skrue, og er veldig avhengi av storebror Ask. Og han elske sopp-turene med Ronny og Ask i skogen. Han er høyt og lavt, selv om han nå er diagnostisert med HD, han får medisiner og fungerer så langt veldig bra på disse. Så får vi justere og følge med hvordan han blir fremover.

 

I dag jobber Ronny i et firma som heter Andhøy Data As. De har har lokaler på Lilleaker. Her jobber Ronny som IT-sjef.Ronny har jobbet i Andhøy Data siden Februar 1994. www.andhoydata.no

 

Evy jobber som finansrådgiver i Postbanken, på Majorstuen Postkontor

 

 

Fritidsinteresser: Begge liker å trene med hunden -Ask. Det går på alt fra å trene "å gå spor" ,lydighet, sosialisering, gå en tur i skogen m.m... I forbindelse med at vi hadde 10 års bryllupsdag i juni i år 2006,investerte vi i et nytt kamera. Slik at interessen er bli meget stor i "jakten etter det perfekte" motiv( bilde). Og bildene innholder veldig ofte et eller annet dyr. Vi har hatt gleden av å få muligheten til å fotografere ulver hele 2 ganger i år-2006. Første anledningen var inne hos de "ville ulvene" på Langedrag  www.langedrag.no  i julimåned. Og igjen nå i september på Kolmården i Sverige. www.kolmarden.se På sistnevnte sted fikk vi også muligheten til å klappe ulvene. Se under "opplevelser".

 

Begge har også iboende en liten "nyssgjerrigper", når det gjelder land og kultur. Vi liker begge å reise å oppleve nye ting. Det gjelder både innenlands og utenlands.

 

Ronny har interesseområder som: Data (selvfølgelig), Foto, Fly, Vin (jobber med å fylle opp vår vinkjeller), Science Fictions.( Ronny har nå over 500 science fictions bøker på kjeller og på loft på Rotnes og i Bergen. Ronny er også en ivrig turgåer og liker veldig godt soppturer på høsten.

 

Evy har interesser som: Hund, Hundetrening, Akrylmaling, Vin, Reiser, og det å lære meg å bygge opp en hjemmeside. :-)

 

Soloppgang på Rotnes 2006